RELAXCAMP

Bara 1 timmes bil/bussfärd från Stockholm,15 km söder om Norrtälje, 30 km norr om Åkersberga.

Helg eller dagcamp med olika teman. Vi arrangerar evenemang för bl.a tjejmys, killträff, kickoff, möhippa, yogaretreat, 50-års kalas o.d för slutna sällskap. Så inga okända stör er!

Vill man övernatta delas boende i husbilarna,  som  vi ställer s i ring runt elden som prärievagnarna i Vilda Västern.  Eller bo i vår lilla stuga i skogsgläntan bakom.

Eller kanske till och med kinesa i vårt stora indiantält på gräsmattan bredvid poolen!

Gemensamma måltider intill poolen. På egentid, emellan aktiviteterna  man har tillsammans, finns det mycket man kan göra för den som har lust.

Mellan de gemensamma aktiviteterna på egentiden kan: * Hurtiga bada  i viken nedanför. * De försiktiga slinker ner i uppvärmd pool under tak. * Det finns löpband, motionscykel, multigym, hantlar och några andra träningsredskap för överambitiösa. * Massagestol för helkropp och fotmassagebad för njutare. * Cykel och liten gummijolle finns att låna för äventyrare! * Vill man testa elcykel finns det att hyra för den bekväme! * Man kan pröva fiskelyckan och hyra spön och drag! * Soldyrkaren kan slappa i sköna solstolar vid poolkanten! * Skogsmullen tar sköna promenader på stigarna runt knuten och kanske hittar bär och  svamp!

# God vällagad mat, givetvis även vegetariskt alternativ! Vår amatörmästerkock lagar det mesta!

KOPPLA AV – RELAXA! Koppla av och ladda batterierna, upplev ett enastående tillfälle att vara här på vårt unika relaxcamp med  bl.a yoga!  Eller bara slöa till och gör ingenting och bara njut av omgivning, fågelsång och  den idylliska roslagsmiljön. Motsvarighet är svårt att finna! Bo i husbil runt lägereld precis som i Vilda Västern och bada i uppvärmd pool!

YOGA HÄR IBLAND

Vi  kan ibland erbjuda lugn, avkopplande yoga och meditation på brygga vid sandstrand i idylliska Roslagen med gärdesgårdar och röda stugor med storskogen omkring.

Fokus ligger på avslappning och återhämtning och passar alla – från vana yogisar till mindre erfarna, kattsmidiga eller kassaskåpsklumpiga, yngre eller äldre. Skratt och humor är obligatoriskt – det bjuder vi mycket på till varandra! Alla, oavsett hur man är, får ett garanterat härligt utbyte av denna helg på vår relaxcamp!

Efter kvällsyogan tänder vi elden i mitten för att skrämma bort vargar och myggor! Hoppas någon tar med gitarren!

Man bor 2-4 stycken i varje husbil. Det finns toa, dusch, spis, kylskåp, vattenkokare och värmare i alla husbilarna. Dessutom är de laddade med te, kaffe, frukt och frukost så man bestämmer själv när och vad man äter innan morgonyogan nere på bryggan.

Vi äter tidig brunch på lördagen med efterföljande gemensamt diskussion kring stress i vardagen. Vi samtalar antingen i vår mysiga skogsdunge bakom campen eller utanför husbilarna under markiserna. Vid dåligt väder sitter vi i loungen och värmer oss med gofika. Är det riktigt ruggigt slår vi oss ner inomhus framför brasan.

Två dagars retreat * Smoothie/fruktdryck och dip vid ankomst/samling * Två nätter i delad husbil, egen dubbelbädd (130-160 cm) * Kompisar som delar dubbelbädd, får 200 kr/person i rabatt * Frukosttillbehör, kaffe och te i husbilen * Två middagar * Två bruncher * Måltidsdricka * Frukt och fika

Ingår EJ: § Lakan/sovsäck § Badlakan/handduk Ovannämnda kan hyras för 100 kr § Alkoholhaltig dryck FÅR medtagas.

För mer info, fler foton www.wagsol.se

  1. BOKA genom att mejla till info@wagsol.se – Begränsat antal platser – Bindande bokning, men ej personlig.

Kom och var med och gör vår relaxcamp alldeles speciell! Vid dåligt väder är  vi inomhus i vårt rymligaste rum med stora fönster mot söder och 5 meters takhöjd!

Varmt välkomna till Villa Wågsol! Maggan och Tompa värdar

.

Tillbaka